Waarom vrouwen hun interesse verliezen, zodra je je oprechte interesse toont?
En waarom vallen vrouwen juist voor jou als je hen oprecht niet echt interessant vind?
Pas op dat je niet verbitterd raakt.

Ken je dit? Je hebt een leuke ontmoeting met een vrouw. Het is best leuk en gezellig. Het klikt prima, maar je voelt geen romantische gevoelens voor haar en ook geen seksuele aantrekkingskracht. Aan het eind van je date zou je het helemaal niet erg vinden als er geen vervolg aan zit. Maar daar denkt zij duidelijk anders over. Ze laat je in de komende dagen meerdere malen weten hoe graag ze jou snel weer wilt zien. Je hebt duidelijk een diepe indruk op haar gemaakt. Op wat voor manier dan?! Je deed niet eens je best. Met een loodzwaar gevoel in je maag weet je dat je haar zult moeten afwijzen…

Hoe anders verloopt het op dates waar jij je wel aangetrokken voelt tot een vrouw. Het klikt wederom goed op zoveel vlakken. Er wordt veel gelachen en gepraat. Wat een vrouw! Je doet echt je best om indruk op haar te maken en het lijkt allemaal goed te werken op de date zelf. Ze lacht om je grapjes en flirt zelfs met je, als je je niet vergist. Na de date laat je enthousiast aan haar merken dat je het heel erg leuk met haar hebt gehad en zinspeelt op een volgende date. En van haar kant? … Helemaal niks. Totale radiostilte. Of als je geluk hebt geeft ze je een verwarrende verklaring in een van de volgende categorieën:

Laten we gewoon vrienden blijven.

Het was leuk voor één keertje.

Ik ben nog niet klaar voor een relatie.

Story of your life? Misschien is dit niet bij een incident gebleven… Misschien heb je dit vaker meegemaakt en begint het op een patroon te lijken… Wat doe je verkeerd? Waarom doen vrouwen altijd zo, tja, contraproductief? Wat willen ze nou eigenlijk?!

WAT ER LIJKT TE GEBEUREN…
Dit is wat er lijkt te gebeuren op het eerste gezicht: zodra je ook maar een beetje interesse toont, zakt hun interesse weg. Vrouwen vinden het niet leuk als je te enthousiast bent. Je hoort wel eens van vrienden die het vast heel goed bedoelen: ‘Je wilt te graag’.

Vervolgens trek je de in jouw ogen logische conclusie: enthousiasme is verkeerd. Je moet vrouwen een beetje behandelen alsof het je niks kan schelen. Een beetje het ‘hard to get’ spelletje spelen. Dat schijnen ze aantrekkelijker te vinden. Dan laat je ze een beetje vissen naar jouw goedkeuring en dat houdt ze scherp en ‘hooked’. Right?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *